Vliegende Keep (0 tot 38 uur)

Solliciteer nu

Vliegende keep       (0 tot 38 uur)

Boekenbazen, beroepsbellers, magazijnmaestro’s: bij Paagman werken een heleboel specialisten. Omdat zij regelmatig hulp kunnen gebruiken, zijn we op zoek naar een vliegende keep: iemand die bijspringt op al onze afdelingen. Winkelvloer, kassa of magazijn: als we je nodig hebben, kun jij overal aan de slag. Je bent flexibel ingesteld, goed bereikbaar en allergisch voor sleur. De ideale baan dus als je houdt van afwisseling! Iets voor jou?

Full-time / Part-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Als vliegende keep bij Paagman werk je op verschillende  afdelingen. Dit keer hebben we jouw extra versterking nodig als Boekenbaas! De komende acht uur ben je dus druk in de weer met klanten helpen, boeken uitpakken en orders checken. Maar eerst de lichten aan, kassa’s tellen en computers opstarten! Samen met de rest van het team maak je de winkel klaar voor een nieuwe dag. Als jullie de taken hebben verdeeld, kunnen de deuren open. Al snel druppelen de eerste klanten binnen om hun krantje te kopen of tussen de tweedehands boeken te snuffelen.

Dan staat onze leverancier voor de deur met de dagelijkse bestelling. Niet alleen boeken, maar ook kantoorartikelen, inpakpapier en servies. Je begint direct met uitpakken, inscannen en opruimen – óf mooi gepresenteerd de winkel in, óf naar het magazijn. Alles voor de lunch op orde, dat is je doel. Ai, ga je dat redden? Je collega ziet je rennen en helpt gelukkig een handje mee. Tussendoor wijs je bezoekers naar de juiste boekenplanken en hou je de schappen scherp in de gaten. Ontbreekt er iets? Vul het aan of meld het bij je collega. Is het een rommel? Precies, opruimen die handel!

De telefoon gaat: een klant heeft een bureaustoel apart laten zetten bij de vestiging op de Lange Poten, maar moet morgen toevallig in Delft zijn voor een werkafspraak. Is het misschien mogelijk om de stoel daar op te halen? Tuurlijk, geen probleem. Gisteren was je op het hoofdkantoor aan de slag als beroepsbeller, dus je weet precies wat je moet doen. Je vraagt je collega's op de Frederik Hendriklaan om de bestelling te wijzigen. Zij stemmen dit vervolgens af met de chauffeur en het filiaal in Delft. Klant blij, jij blij! Als je de telefoon neerlegt, hoor je je maag rommelen: tijd voor lunch.

Terwijl je aan je tosti zit, komt er een Whatsappje binnen. De aanvoerder van het magazijn vraagt of je morgen wil bijspringen: er is iemand ziek. Even je agenda checken – yes, je kunt invallen. Leuk, weer eens knallen als Magazijnmaestro! Alles wat Paagman verkoopt, komt hier voorbij: van boeken en agenda’s tot vulpennen en zitzakken. Dagelijks komen er een paar honderd bestellingen binnen. Soms zijn er zelfs uitschieters richting de duizend, bijvoorbeeld als de avond ervoor op televisie een boek is besproken. Aan jou de taak om al die orders samen met je collega’s te sorteren en klaar te maken voor verzending. Hard werken dus, maar heel gezellig!

Tosti op, telefoon weg en terug naar de winkelvloer. Je springt direct bij achter de kassa om de lange rij weg te werken. De rest van de middag ben je druk met de rest van je to-dolist: lopende orders checken, nieuwe titels bestellen waarvan je zeker weet dat ze een hit worden, recensies doornemen en bellen met een uitgever om leesexemplaren aan te vragen. Zoals gewoonlijk wordt het rond vijven rustiger, en voor je het weet is het einde van je werkdag alweer in zicht. Je helpt de laatste klanten met hun aankopen, zorgt dat alle kassa’s kloppen en laat de winkel net zo keurig achter als je ‘m vanmorgen aantrof. Tot de volgende keer!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels.
 • Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heb je een natuurlijke nieuwsgierigheid.
 • Een onregelmatig rooster? Voor jou geen punt, je bent flexibel.
 • Collega’s worden blij als je binnenkomt, want je hebt een positieve, toegankelijke instelling.
 • Je bent erg servicegericht: je gaat tot het uiterste om onze klanten te helpen.
 • Computers kennen voor jou geen geheimen (onze systemen hebben nogal een handleiding).
 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Begrijp je iets niet? Dan durf je aan de bel te trekken.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij een steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.
 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel op functieniveau 4.0 met een bijbehorend salaris van minimaal €1.995,- op basis van full-time (indien je ouder bent dan 20 jaar).
 • Een uitstekende pensioenregeling, zodat je ook op je oude dag nog kunt blijven genieten. 
 • Een flinke personeelskorting op alle producen die worden verkocht bij Paagman!
 • Een reiskostenvergoeding. 
 • Het hele jaar door leuke uitjes en activiteiten samen met je collega's, zoals de Back2Work-barbecue en de kerstborrel. 

Je werkrooster

We hebben iemand nodig op oproepbasis, dus van 0 tot 38 uur per week. Wil je veel uren maken? Heel graag, want bij Paagman is altijd genoeg te doen. Wil je juist maar een paar uur per week werken, bijvoorbeeld naast een andere baan? Ook prima. Je werktijden verschillen per afdeling. En geen zorgen: we gooien je natuurlijk niet direct in het diepe. De eerste twee weken werken we je uitgebreid in op alle afdelingen en vestigingen, zodat je daarna zelfstandig aan de slag kunt.

Enthousiast?

Denk je dat we bij elkaar passen en woon je in regio Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Vertel in je motivatiebrief in ieder geval per wanneer je beschikbaar bent en wat je eventuele vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!