Telefoontovenaar Zakelijke Markt

Solliciteer nu

Telefoontovenaar Zakelijke Markt

Vragen, klachten of complimenten: bij Paagman regent het telefoontjes. Om te zorgen dat elke beller blij ophangt, zoeken we een enthousiaste, vriendelijke en behulpzame servicemedewerker voor de zakelijke klanten. Geen telefonist die blindelings doorverbindt, maar een collega die zaken tot op de bodem uitzoekt en elk verzoek zelfstandig afhandelt. Leuk werk, want dankzij ons gigantische online én offline aanbod van diensten en producten is elk gesprek een nieuw miniavontuur. Triiing.

FULL-TIME · FREDERIK HENDRIKLAAN 217, DEN HAAG

Zo ziet je werkdag eruit

Negen uur sharp, op naar je bureau. Op kantoor ben je onderdeel van de afdeling business2business, een team van zes collega’s. Ieder heeft haar/zijn eigen verantwoordelijkheid. Jij zit als een spin in het web in de contacten met onze zakelijke klanten. Je weet heel veel van jouw klanten en van onze producten. Er is geen vraag zo lastig of geen verzoek zo bijzonder of jij weet een antwoord, een oplossing of een collega te vinden die jou en jouw klant kan helpen. Van een vraag over het aanwezig zijn in de winkel van een bepaald product tot het adviseren van een school over de samenstelling van hun bibliotheek. Je houdt ervan om de relaties met jouw klanten te onderhouden en de juiste producten aan hen te verkopen. Headset op? Daar gaat ‘ie dan!

Triiing. Een mevrouw wil graag weten welke kantoorartikelen ze de laatste keer heeft besteld voor hun kantoor. Voor jou een makkie om op te zoeken, je hebt de gegevens meteen bij de hand en kan haar de informatie geven. Helemaal top! Ze bestelt meteen weer hetzelfde en je weet haar meteen te adviseren over een nieuw product. Je verwerkt de order en zorgt dat de artikelen zo snel mogelijk bij haar op de mat liggen. 

Triiing. Oeps, er is iets niet goed gegaan met de levering voor een andere klant, de levering is er nog niet. Je duikt meteen de computer in om te kijken of je daar kunt vinden waar het aan ligt. Nee, niets te zien. Je pleegt even een paar telefoontjes en gelukkig hoor je van jouw collega dat alles verzonden is en de klant de levering vandaag nog zal ontvangen.

O, wat fijn! Twee van jouw collega’s hebben voor iedereen koffie gehaald in de personeelsruimte. Je neemt een slok,  genieten.

Triiing. Triiing. Ah, de klant die je gisteren aan de telefoon had met het verzoek om een offerte te maken voor zijn bedrijf. Wow, hij laat weten dat hij blij is met jouw offerte en de adviezen die je hem hebt gegeven: de order is binnen! Even een klein feestje vieren.

Triiing. Een meneer heeft een bureaustoel apart laten zetten bij onze vestiging aan de Frederik Hendriklaan, maar moet morgen toevallig in Delft zijn voor een werkafspraak. Zou hij de stoel misschien daar kunnen ophalen? Tuurlijk, dat ga je voor hem regelen. Je geeft de wijziging door via ons computersysteem, instrueert de chauffeur en belt je collega’s in Delft om ze op de hoogte te brengen.

Je belt nog even terug en laat meneer weten: de stoel staat morgen in de vestiging in Delft op hem te wachten. Altijd fijn om je dag af te sluiten met een supertevreden klant. Tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

Naast vlekkeloos Nederlands spreek je goed Engels

Je leeft je makkelijk in, bent gericht op het zoeken en vinden van oplossingen en raakt niet in paniek als de telefoon roodgloeiend staat

Lastige vragen? Jij bent een rots in de brending en handelt elk gesprek geduldig en respectvol af

Voor deze baan is het fijn als je ervaring hebt met klantcontacten, bij voorkeur in de zakelijke markt.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben. 

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk

minimaal 25 procent personeelskorting

salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel

een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering

Je werkrooster

Je werkt van maandag tot en met vrijdag. Je start om 09.00 uur en om 17.00 uur zet je je headset weer af. Dat komt neer op 38 uur per week. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. We helpen je op weg en vertellen je alles wat je moet weten, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!