Spoelkampioen Frederik Hendriklaan (12 - 16 uur)

Solliciteer nu

Spoelkampioen Frederik Hendriklaan (12 - 16 uur)

De spoelkeuken? Daar is het toch 50 graden en zitten je mouwen de hele tijd onder de mayo? Nou, dat valt wel mee hoor. Maar inderdaad: er wordt flink aangepoot. Want de koks fileren het liefst op een schone snijplank en onze gasten likken hun soep graag van een glimmende lepel. Wil jij horeca-ervaring opdoen in een moderne keuken, samen met een jonge en hechte ploeg? Solliciteer dan nu. Misschien wel je eerste stap in een mooie keukencarrière!

Part-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Of je nu de lunch- of avondshift hebt: je stapt een goed draaiende keuken binnen. Direct aan de bak dus. Jij zorgt ervoor dat de vaatwasser draait, wordt leeggeruimd en dat het servies op tijd is aangevuld. Dat gaat aan de lopende band zo door, waardoor je continu bezig bent. 

Jij zorgt voor een strakke spoelorganisatie en bent daardoor steeds in control. In ieder geval genoeg om ook de koks een handje te kunnen helpen, als ze erom vragen. Bijvoorbeeld als er brood gesneden moet worden. Langzaamaan leer je zo het reilen en zeilen van een professionele keuken. Door op te letten, mee te doen en vragen te stellen. Het is niet toevallig dat de meeste van onze koks zijn begonnen in de spoelkeuken. Voel je ‘m?

We hechten veel waarde aan een professionele en klantgerichte houding. Regelmatig stellen klanten een vraag. Dan sta je ze netjes te woord en laat je altijd een goede indruk achter. We helpen je daarbij, want regelmatig organiseren we trainingen die jou nóg beter in je vak maken.

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je bent flexibel, georganiseerd en klantgericht

 • Is koken minstens je hobby, of zelfs je grootste passie? Bonuspunten!

 • Omgaan met druk(te) is een van je sterkste kanten

 • Maar je vergeet nooit voor wie je het allemaal doet: onze gasten. Zij blij, wij blij, jij blij

 • Je taak is uitvoerend, maar je mentaliteit niet. Je denkt zelf na, bijvoorbeeld of het beter kan

Hier kun je op rekenen

Paagman is een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben. Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk

 • Een flinke personeelskorting op al onze producten

 • Een gezellig team waar je regelmatig een uitje mee hebt

 • Een maandsalaris op basis van de cao Boek- en kantoorvakhandel schaal 2.0 van €2.185,13 (indien je 21 jaar of ouder bent)

 • Een uitstekende pensioenregeling

 • Gave bedrijfsuitjes, iedere keer op een andere speciale locatie

 • Onbeperkt toegang tot alle kookboeken in de winkel

 • De mogelijkheid om je aan te melden voor leuke nevenactiviteiten zoals het Boek-van-de-maand-team of werkbezoeken in het buitenland

Je werkrooster

We zoeken voor deze functie twee nieuwe collega's om de onderstaande roosters in te vullen:

Woensdag 12.00-18.00
Donderdag 11.00-16.00
Zondag 12.00-17.00

óf:

Vrijdag 9.00-18.00
Zaterdag 13.00-18.00

Maar op Koningsdag maken wij ook altijd een feestje van de dag en hebben we jouw inzet ook erg nodig. Zo'n feestje wil je natuurlijk niet missen.

Van jou verwachten we flexibiliteit, wij doen alles in overleg. Een kwestie van over en weer geven en nemen. Redelijk, toch?

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. En vergeet niet een recente foto bij te voegen! We nemen zo snel mogelijk contact met je op.