Boekenchauffeur Frederik Hendriklaan (8 uur)

Solliciteer nu

Boekenchauffeur Frederik Hendriklaan (8 uur)

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het er achter de schermen uitziet bij Paagman? Grote kans dat jij niet wist dat we op onze locatie aan de Frederik Hendriklaan een magazijn én distributiecentrum in één zijn. Iedere ochtend komt hier de voorraad binnen: van online bestellingen tot voorraad voor andere vestigingen. Als Boekenchauffeur ben jij hét uithangbord van Paagman en heb jij een ontzettend belangrijke taak: ervoor zorgen dat alles netjes bij de klant wordt afgeleverd. Ben jij voor één dag in de week beschikbaar om je in te zetten om alle boeken en aanverwante producten zo snel, veilig en compleet mogelijk af te leveren, daar waar ze nodig zijn? Gas d'r op en solliciteren maar!

Full-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Acht uur, Frederik Hendriklaan. Eerst de radio aan, dan een bakje koffie. Jouw collega's hebben voor jou de orders klaargezet, dat is pas service! Je maakt je klaar om zakelijke bestellingen op te pikken, bijvoorbeeld voor scholen, zorginstellingen en reclamebureaus. Je bekijkt de rittenlijst met alle adressen voor vandaag. Een paar vragen heb je; gelukkig zijn je collega's altijd behulpzaam. Je doet het samen!

Wanneer je alle orders in de Paagman bezorgwagen (wat een feest om hier in te mogen rondrijden!) hebt geplaatst gaat de rit beginnen. Jij hebt de route voor die dag zo efficiënt mogelijk ingedeeld en niemand hoeft bang te zijn dat jij zal verdwalen, want navigeren kun jij als de beste.

Je werkdagen worden gekenmerkt door één belangrijk element: hectiek. Het leveren aan klanten, filiaal ritten rijden en dan ook nog die last minute ritjes voor klanten waar wat ontbreekt. Jij gaat tot het gaatje om de klanten tevreden te maken, en bent zo punctueel als een fijnschrijver.

Wat leuk om zoveel mogelijk verschillende collega's te zien tijdens je dienst: op elke vestiging maak je even een praatje en bespreek je wat onderwerpen om rekening mee te houden. Je krijgt wat retouren mee, daar is nu gelukkig weer ruimte voor.

Met een lekker muziekje aan rijd je terug naar de Frederikhendriklaan. De retouren breng je terug naar het magazijn en dan zit je dag er alweer op. Is alles in het magazijn netjes? Tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je houdt er van om de handen uit de mouwen te steken en fysiek bezig te zijn: je bent fit en hebt er geen problemen mee om met zware dozen te sjouwen.  

 • Je hebt een rijbewijs B en hebt inmiddels ook al wat jaren rijdervaring.

 • Onder gezonde druk kun je uitstekend werken, misschien wel beter zelfs. Dat neemt niet weg dat je ook ruimte blijft maken voor een grapje met je collega's, want jij houdt ook van gezelligheid.

 • Je houdt gemakkelijk overzicht, kunt goed organiseren en trekt op tijd aan de bel als dingen misgaan.

 • Kennis van het wegennetwerk in de regio van Den Haag is een pré.

 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en stiptheid is jouw middle-name.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt. 

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag. 

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn. 

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer. 

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de Kerstborrel. 

Je werkrooster

Bij voorkeur start je zo snel mogelijk. Jouw standaard werkdag is vrijdag en je werkt van 08.00 - 16.30.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons in je motivatiebrief in ieder geval welke werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het bij Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!