Keukenprins(es) Kicking Horse Café (38 uur)

Solliciteer nu

Keukenprins(es) Kicking Horse Café (38 uur)

Bij Paagman vind je een kleurrijk palet aan boeken, maar óók aan smaken. In ons Kicking Horse Café op de locatie aan de Fred strijken boekenfans dagelijks neer voor een bagel, boterham of bananenbroodje.

Maar de beste baksels komen niet uit de lucht vallen. Daarom zoeken we een bak- en braadbaas voor in onze keuken.

Durf jij het aan? Wie weet sta je dan binnenkort in ’t Haagse Statenkwartier in onze pannen te roeren!

Full-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Het is half negen: je werkdag begint. Nadat je de containers aan de weg hebt gezet, is het tijd om binnen de boel op te starten. Terwijl je de apparatuur in de keuken alvast aanzet, start jij op met een bakkie – da’s nog eens een lekker begin van de dag. De oven en vaatwasser worden langzaam warm, en ondertussen duik jij gelijk de koeling in om zoetwaren te verzamelen.

Rond negenen ontvangen we de eerste gasten voor ‘t ontbijt of een kopje koffie. Tegen die tijd moeten de croissantjes en cakejes dus al zijn afgebakken. Check? Dan is het tijd voor de mise-en-place. Want hoe beter je bent voorbereid, hoe kleiner de kans dat je rond lunchtijd voor verrassingen komt te staan. Trouwens, heb je de daghap al bedacht?

Vanaf twaalf uur is het showtime, en vliegen de lunchbonnen de printer uit. Soep, salade of shakshuka: wat je ook klaarmaakt, alles krijgt evenveel tijd en aandacht. Dankzij jou is de Kicking Horse-keuken een geoliede machine. Gelukkig sta je er niet alleen voor, maar run je de tent altijd samen met een collega – één achter het fornuis, de ander in de afwas. Samen met het team aan de voorkant cheffen jullie ’t – letterlijk – iedere dag weer. Als de lunchpiek op zijn eind loopt, ga je zelf een hapje eten.

De rest van de middag ontferm je je over de mise en place van morgen en maak je de hele keuken weer spic en span. Boenen geblazen dus: van de vloer tot de afzuigkap, álles glimt als je tussen vijf en zes de deur achter je sluit. Dat scheelt trouwens: je avonden zijn van jou. Mééstal tenminste, want zo nu en dan organiseert Paagman een evenement na sluitingstijd en dan moeten we natuurlijk wel op je kunnen rekenen.

Pas jij bij Paagman en andersom?

 • Collega’s hoeven nooit je gedachten te lezen, want je bent glashelder in je communicatie.

 • Gaat er iets mis? Jij hebt genoeg zelfreflectie om joúw aandeel in het misverstand te erkennen.

 • Flexibiliteit is jouw middle-name. Is het een keer nodig om een dagje bar te staan? Geen probleem voor jou.

 • Je hebt een toegankelijke uitstraling, en vindt nieuwe mensen op de vloer alleen maar gezellig.

 • Bij drukte houd je je hoofd koel, maar je bent óók duidelijk wanneer je te veel op je bord hebt.

 • Je hart ligt dan wel in de keuken, maar je snuffelt net zo graag even rond tussen de lectuur.

 • Heb jij leidinggevende skills en pak jij er met gemak de urenregistratie/ voorbereiding van het wekelijkse stand up-overleg/ dagplanningen bij? Bonuspunten!

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben. Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling vande maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt. 

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag. 

 • Een telefoon- en telefoonkostenvergoeding.

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn. 

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer. 

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de Kerstborrel.

Je werkrooster

Je staat hier van dinsdag tot en met zaterdag in de keuken. Over ’t algemeen werk je van 8.30 tot 17.30 uur, maar zo nu en dan draai je een keer mee in de avond. Daar krijg je uiteraard gewoon tijd voor terug. En geen zorgen: we gooien je natuurlijk niet direct in het diepe. De eerste periode werken we je uitgebreid in, zodat je genoeg leert om zelf aan de slag te gaan.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!