Kassa- en Klantenservice Topper Frederik Hendriklaan (24 uur)

Solliciteer nu

Kassa en Klantenservice medewerker topper (24 uur)

Was Paagman een cocktailbar, dan was jij onze bartender. Aan de toonbank schenk je elke klant persoonlijke aandacht en mix je productkennis met topservice. Afrekenen, ruilen, retourneren: samen met je team breng je elk contact op smaak, zodat iedereen onze winkel met een grote glimlach verlaat.

Part-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Lichten aan, jas ophangen, koffiezetten. Je komt ruim voor het middaguur binnen en maakt de winkel klaar voor een dag. Eerst de kassa tellen, dan de dagbladen in de schappen plaatsen en de balie op orde maken. Je legt stapels boekenleggers klaar als giveaways, sorteert bestellingen die klanten komen afhalen en bekijkt welke evenementen er vandaag op het programma staan.

Vanaf twaalf uur draait alles om één ding: je klanten. Vanachter je kassa bij de hoofdingang begroet je iedereen. Je vaste gasten komen langs voor een krant en een praatje. Anderen komen afrekenen, maar ook spullen terugbrengen of ruilen. Mag je het artikel volgens onze huisregels niet retourneren? Dan doe je je best om de klant tóch blij de deur uit te laten gaan. Met creatieve kortingen bijvoorbeeld. Verder verkoop je een stapel cadeaukaarten en Paagman Privilegepassen, check je of boeken op voorraad zijn en wijs je bezoekers naar de juiste afdeling.

Tussen de bedrijven door update je alle tijdschriften; oude retour, nieuwe in het schap. Best een secuur werkje, waar je tot je koffiebreak de tijd voor hebt. Geen zorgen, dat doen we natuurlijk wel met z’n allen. Is de rij lang? Je werkt razendsnel, dus dat is vlug opgelost.

De boekpresentatie begint zo, daarom is het na je pauze ineens een stuk drukker. Gelukkig had je daarop gerekend. Je staat op het punt om je kassa te tellen, en dan stelt een zakelijke klant een complexe vraag over een bestelling die hij vanmorgen op rekening heeft betaald. Kan hij die nog wijzigen? Je duikt het kassasysteem in en hebt de order binnen no-time te pakken. Geregeld!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Jij staat bekend om jouw positieve energie, servicegerichtheid en klantvriendelijkheid.

 • Je begroet het liefst iedereen met een glimlach (ook je collega's), bent goed in werken in teamverband maar draait je hand er ook niet voor om alleen de kassa te draaien.

 • Je bent pro-actief, steekt graag de handen uit de mouwen en stapt makkelijk op klanten af: een aanpakker dus!

 • Anderen krijgen energie van jouw ‘ik-wil-de klant-hoe-dan-ook-blij-maken’-mentaliteit.

 • Je bent handig met computersystemen, werkt secuur en hebt enigszins technisch inzicht. Kasverschil? Jij hebt de oorzaak gevonden!

 • Ervaring met verkoop of een soortgelijke functie? Bonuspunten.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen.

Wat wij jou bieden

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt. 

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag. 

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn. 

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer. 

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de Kerstborrel.

Jouw werkrooster

We zoeken voor deze functie nog een collega die per direct beschikbaar is op maandag van 12.00 - 21.00, dinsdag van 18.00 - 21.00, vrijdag 12.00 - 21.00 en op zondag van 12.00 - 17.30. In totaal werk je 24 uur en een kwartier per week.

Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. We helpen je op weg en vertellen je alles wat je moet weten, zodat je snel zelf aan de slag kunt. Tijdens de inwerkperiode kunnen jouw uren afwijkend zijn van het bovenstaande rooster, we vragen namelijk om de eerste twee weken van je dienstverband meer beschikbaar te zijn voor het inwerken.

Enthousiast?

Denk je dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je eventuele vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!