Horecaheld Koffiecorner Centrum (19 uur)

Solliciteer nu

Horecaheld Koffiecorner Centrum (19 uur)

Paagman zoekt versterking van de bovenste plank voor het filiaal aan de Lange Poten. Naast een grote collectie boeken, hebben we een klein café. Hou jij dus niet alleen van lezen, maar ook van thee, tosti en taart? Misschien sta je dan binnenkort bij ons op de vloer als koffiekanjer! Of je nu een perfecte cappuccino maakt, de telefoon opneemt of even bijspringt achter de kassa: jouw topservice tovert bij iedere klant een glimlach op het gezicht.

Full-time · Lange Poten 41, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Onze koffiecorner op de vestiging Lange Poten is helemaal jouw eigen toko. Je runt deze koffiecorner geheel zelfstandig! 

Je gaat aan de slag met kassa, de computer en last but not least: het espressoapparaat. Met een lekkere zelfgemaakte kop koffie in de hand bouw je alvast een stapeltje tosti’s, en check je of de taartjes die je hebt besteld al zijn binnengekomen. Ondertussen hou je in de gaten of je collega’s in de winkel hulp nodig hebben. Ze zijn druk bezig om de dagelijkse lading nieuwe boeken een plekje te geven op de afdeling Tweedehands boeken en hebben alles onder controle. Je blijft in het café en checkt de voorraden. De chocoladebroodjes en taartjes zijn bijna op, dus vanmiddag even langs de bakker om de hoek.

Rond de lunch houden jullie om de beurt pauze en is het even aanpoten. Je springt bij achter de kassa om de lange rij weg te werken en begeleidt klanten naar de juiste afdeling. Er is vandaag een nieuwe collectie borden en kopjes binnengekomen, dus je gaat op zoek naar een mooi plekje in de winkel. Ook hou je alle schappen scherp in de gaten. Ontbreekt er iets? Vul het aan of meld het bij je collega. Is het een rommel? Precies.

Richting het einde van de middag wordt het wat rustiger. Terwijl je de laatste kopjes koffie serveert, zie je de minister van Landbouw tussen de tweedehands boeken snuffelen. Jij kijkt nergens van op, want het filiaal aan de Lange Poten zit tegenover het Tweede Kamergebouw. Er komen dus regelmatig bekende gezichten over de vloer.

Na vijven is het tijd om schoon te maken. Je wast de kopjes af, poetst het tosti-ijzer en vult de servetjes bij. Als je een doekje over de tafels hebt gehaald, help je de laatste klanten met hun vragen. Zodra de deuren dicht zijn en de kassa’s veilig opgeborgen, ziet de winkel er net zo keurig uit als je hem vanmorgen aantrof. Tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je hebt ervaring in de horeca en hebt goede barista-skills;
 • Collega’s en gasten worden blij van jouw vrolijke uitstraling;
 • Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, ben je goed in zelfstandig werken; 
 • Heb je ideeën/suggesties voor verbetering? Dan durf je dat aan te geven en kom je met oplossingen.
 • Computers kennen voor jou geen geheimen (ons bestelsysteem heeft nogal een handleiding).
 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels.
 • Af en toe op een andere dag werken? Voor jou geen punt, je bent flexibel.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij een steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

 • Een eigen koffiecorner om zelfstandig te runnen!

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar). Op zon- en feestdagen verdien je bij ons 150%. 

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag.

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn.

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer.

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de Kerstborrel. 

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt!

Je werkrooster

Per direct zoeken we iemand voor op de donderdag en vrijdag van 10.00 tot 17.30 en op zondag van 12.00 tot 17.30.

Enthousiast?

Denk je dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je eventuele vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk