Horecaheld Frederik Hendriklaan (8-38 uur)

Solliciteer nu

Horecaheld Frederik Hendriklaan (8-38 uur)

‘Hier is je theedoek, dat is je wijk en veel succes ermee.’ Misschien ging het in je vorige baan zo, maar no way in het Kicking Horse Café! Zelfstandigheid werkt hier namelijk nét iets anders. Je combineert het met verantwoordelijkheid en saamhorigheid. We vertrouwen je de service aan onze gasten toe, en dus vertrouwen we jou. Je weet van aanpakken, denkt zelf na en springt bij waar nodig. En dat alles met een big smile. Lang verhaal kort: jij weet hoe je een bar runt.

Heb je nog geen ervaring als Barista maar wil je het leren? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat je wordt opgeleid en alle handvatten krijgt, zo wordt melk schuimen een eitje en koffie zetten een koud kunstje!

Part-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Om je een goed beeld van alle taken te geven, begin je vandaag vroeg: om half negen. Uiterlijk, want je start in je eentje en moet nog veel voorbereiden. Je zet dus eerst je eigen koffie en dan tempo, want om negen uur open je de deuren voor de eerste gasten. Die staan dan vaak al in de rij voor een ontbijtafspraak, om rustig hun ochtendkrantje te lezen of jouw beroemde cappuccino mee te nemen.

Maar zover is het nog niet. Eerst de kassa’s op orde en de sap-/fruitbar bedrijfsklaar maken. Tip: zet alvast maar een flinke kan klaar van de ‘sjeek van de week’. Vergeet vooral ook de zelfgemaakte taarten niet, die de keukenploeg gisteren voor je heeft achtergelaten. Precies, daarom ruikt het hier zo lekker! Onze award-winning appeltaart is al tien jaar lang een Haagse hit. Zet die dus maar vooraan.

Na een halfuur komt een collega binnen, en om half tien nog een. Dan is het echt aanpoten met z’n drieën, totdat rond twaalven de lunch alweer begint. Je bent op één plek ingedeeld, maar je hebt ogen in je achterhoofd en een extra paar oren van voren. Ligt er een sippe muffin eenzaam in z’n mandje? Geen gezicht, vijf erbij. Nog maar tien sinaasappels bij de pers? Minstens vijftig te weinig. Hoor je de melkstomer, of staat je maatje te schuimbekken? Even checken of je iets van haar over kunt nemen.

Hoe je dag vandaag ook loopt, morgen ziet er weer heel anders uit. Afwisselend werk dus, maar onze stamgasten waarderen juist vastigheid. Ze maken graag een praatje, kennen onze kaart van A tot Z en hebben zo hun eigen voorkeuren. Ze zijn je dankbaar voor de service, maar je hoort het ook meteen als ze niet de kwaliteit krijgen die ze van ons gewend zijn. Scherp blijven dus. Zeker aan het eind van de dag, als je de kassa moet opmaken. Jazeker, ook die verantwoordelijkheid krijg je zo snel mogelijk.

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je hebt feeling voor de horeca; je hebt het werk al in de vingers, of leert het snel

 • Vooral je mentaliteit is belangrijk, je herkent je namelijk volledig in alles wat hierboven staat

 • Zo snap je dat het om de gasten gaat, kwaliteit en service zet je dus in alles voorop

 • Teamwork ligt je prima, maar je werkt ook graag, goed en betrouwbaar zelfstandig

 • Collega's worden blij als je binnenkomt, want je hebt een positieve, collegiale instelling

 • Af en toe op een avond of andere dag werken? Voor jou geen punt, je bent flexibel

 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels

 • Ervaring als barista? Dikke bonuspunten!

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben. Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen.

Verder bieden we je:

 • Een gezellig en hecht team waar aandacht is voor jouw talenten en waar je jezelf kunt zijn

 • Werken in een bruisende omgeving op één van de leukste plekken van Den Haag

 • Veel leuke team- en bedrijfsuitjes

 • Diverse trainingen en opleidingen, zowel op horeca-gebied als commercieel (theorie én praktijk)

 • Een flinke personeelskorting op alles wat je in de winkel kunt tegenkomen

 • Inschaling op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel schaal 4.0 met een bijbehorende salaris van €2.287,30 o.b.v. 38 uur (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Een goede pensioenregeling zodat je ook kunt genieten op je oude dag  

 • Afwisseling in je werk: wil jij ook op andere afdelingen werken? Welkom! 

 • De mogelijkheid om mee te doen met tal van gave initiatieven zoals het Boek van de Maand-team, de 'Paagman Tipt Boeken Podcast'  of kans maken op een werkbezoek in het buitenland

Wanneer kun je beginnen?

We zoeken per direct nieuwe collega's voor zowel een part-time of fulltime baan.
Het is fijn als je in de eerste weken van jouw dienstverband extra kunt werken om snel zelfstandig aan de slag te kunnen in jouw nieuwe baan.

Daarnaast is het fijn als je flexibel beschikbaar bent op andere dagen in de week, zodat je ook eens kunt invallen voor andere collega's. 

Enthousiast?

Denk je dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie! Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je eventuele vakantieplannen zijn. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!