Aanvoerder Bar Kicking Horse Café (38 uur)

Solliciteer nu

Aanvoerder Bar Kicking Horse Café (38 uur)

Bij Paagman weten we wat lekkere lectuur is, maar hebben we óók een ontbijt- en lunchkaart om van te smullen. Want wat is er nou nóg beter dan in een luie stoel zitten met een boek? Juist, ja: in een luie stoel zitten met een boek én een lekkernij erbij, zoals een latte macchiato of ons huisgemaakte bananenbrood.

Om de bar in ons Kicking Horse Café goed te laten draaien, lees: te zorgen dat onze klanten alleen maar het beste van het beste krijgen, hebben we wel iemand nodig die de bar-kar trekt. Denk jij dat je dat aandurft? Lees dan snel verder!

Full-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Ruim van te voren zit jij al met een kop verse koffie achter je bureau, want jij weet: alles valt of staat met een goede administratie als het gaat om het draaiende houden van een team. Je checkt de urenregistraties, flanst een to-do lijst voor de dag in elkaar en werkt je inbox even bij. Voor een schoolklas die volgende week langskomt ligt een ontbijtaanvraag klaar: of jij dit even wil voorbereiden? Daar maak jij wel even chocola van!

Nadat je een petit-dejeuner met de lekkerste macarons, croissantjes, wafeltjes en cruffins hebt samengesteld, sluit je aan bij de wekelijkse stand-up met de rest van de aanvoerders. Je brengt je collega's op de hoogte van wat er in jouw toko speelt, want: bij Paagman werk je met z'n allen!

Het heeft buiten flink lopen plenzen, dus tegen de tijd dat je terug de vloer opkomt, zitten er al behoorlijk wat gasten aan een kop thee of cappuccino. Jouw collega's bij de bar kunnen best wat versterking gebruiken, en daar draai jij je hand niet voor om. Je haalt snel wat tafels uit, neemt nieuwe bestellingen op en vult de koeling bij – gaan met die banaan!

Rond lunchtijd is het echt aanpakken bij het Kicking Horse Café. Soepel vertrekt iedere bestelling vanuit de bar naar z’n eind-bestemming: een flat white voor de vaste gasten bij het raam, twee mochachino's voor het stel daarnaast – jij hebt hier wel (een broodje) kaas van gegeten.

Naast je taken op de vloer, breng je ook een deel van de tijd door achter de schermen: je verzorgt de roosterplanning, zorgt dat alle dranken op voorraad zijn én je voert voortgangsgesprekken met je teamleden. Je runt hier echt je eigen tent; pittig, maar vooral erg leuk: je bent namelijk vrij om het op joúw manier te doen. Tegen vijven loopt je dag op zijn einde. Samen met je team schrob je de boel schoon en laat je alles precies zo achter zoals je het morgen weer terug wil vinden!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je 't zeker:

 • Jij brengt positieve energie met je mee en weet jouw collega's en teamleden hiermee te besmetten.

 • Lijstjes, schema’s en post-its in alle kleuren: voor jou is orde geen keuze, maar a way-of-life.

 • Zonder planning kom je nergens, daarom houd jij die iedere dag nauwkeurig bij.

 • Jouw grenzen zijn heilig, dus je voelt én geeft het op tijd aan als taken je te veel worden.

 • Je bent een leider én inspirator: daarom is werken met jou voor iedereen een feest.

 • Loopt er iets niet lekker? Dan schroom je er niet voor om hier op een constructieve manier mee aan de slag te gaan.

 • Naast een dienblad en melkopschuimer, kun je óók overweg met Microsoft Office.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf.

Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verant-woordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt. 

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.310,- per maand;

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag. 

 • Een telefoon- en telefoonkostenvergoeding.

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn. 

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer. 

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue, de aanvoerdersdag en de Kerstborrel.

Je werkrooster

We verwachten jou hier van dinsdag tot en met zaterdag, tussen 08.30 - 17.00 uur. Op één van die dagen werk je een sluitdienst (van 12.00 - 18.30). Ook wel eens lekker, een ochtendje voor jezelf!

Verder gooien we je natuurlijk niet direct in het diepe. De eerste periode werken we je uitgebreid in, zodat je genoeg leert om zelf aan de slag te gaan.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back-2-school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!