Boekenbaas Westfield Mall Of The Netherlands (4- 16 uur)

Solliciteer nu

Boekenbaas Westfield Mall Of The Netherlands (4-16 uur)

Paagman zoekt een verkoopadviseur van de bovenste plank met passie voor boeken.

Een baan met impact, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij. Stap jij aan boord van een bijzonder familiebedrijf en maak je van elk klantcontact een feestje?

Part-time · Westfield Mall of the Netherlands, Liguster 36, Leidschendam

Zo ziet jouw werkdag eruit

Lichten aan, koffiezetten, nieuwe posters ophangen. Doordat je ruim voor openingstijd binnenkomt, heb je alle tijd om rustig op te starten en samen met jouw collega de winkel klaar te maken voor de dag.

Zodra de deuren opengaan, gaat alle aandacht naar je klanten. Je groet ze, benadert ze proactief en beantwoordt al hun vragen. Eigenlijk maakt het niet uit of je iemand naar de juiste afdeling begeleidt of de telefoon opneemt: je zorgt bij elke klant voor een glimlach en bent tegelijkertijd volop bezig met verkoop. Natuurlijk wel op de manier die het beste bij jou past. Dat is dan ook een van de belangrijkste boodschappen die we onze medewerkers meegeven in onze interne trainingen.

Je to-do-list ziet er vandaag als volgt uit: boekentips op buikbandjes schrijven, tijdschriften ordenen, lopende orders checken en ervoor zorgen dat jouw afdeling er pico-bello uitziet.

Jouw team houdt om de beurt pauze, dus is het even aanpoten. Je rekent af bij de kassa, helpt je maatje bij de kinderboeken.

Na dit piekuur is het einde van de dag in zicht. Je helpt de laatste klanten met hun vragen en laat de winkel net zo keurig achter als je hem vanmorgen aantrof.

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je kunt niet zonder boeken in je leven (en best wat aanverwante producten)

 • Van dynamiek en actie gaat je hart sneller kloppen en dat straal je uit

 • Natuurlijke nieuwsgierigheid maakt dat je altijd wilt blijven leren

 • Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk

 • Anderen krijgen energie van jouw ‘ik-wil-de klant-hoe-dan-ook-blij-maken’-mentaliteit

 • Je kleedt je alsof het elke dag feest is

 • Naast een flexibele geest, heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel

 • Heb je aantoonbare affiniteit of ervaring in de wereld van boeken? En heb je ook nog interesse in Manga? Bonuspunten!

Hier kun je op rekenen

Paagman is een onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om ons uiterste best te doen voor de klant. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid voorop staat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag weer opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Met maatschappelijke impact bovendien. Want boeken helpen de samenleving ontwikkelen.

En verder:

 • Je komt te werken in één van de mooiste boekenwinkels van Nederland waar de omgeving bruist!

 • Je wordt ingeschaald op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel 4.0 met een bijbehorend salaris van €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding (bij een reisafstand verder dan 10 kilometer bij ons vandaan)

 • Gedurende het jaar zijn er veel leuke team - en bedrijfsuitjes, zoals de Back-to-work bbq en de kerstborrel

 • Je komt samen te werken in een gezellig en gedreven team, maar hebt toch je eigen kleine stukje winkel

 • Veel mogelijkheden om je gedurende het jaar te blijven ontwikkelen door middel van opleiding en training

 • In aanmerking komen voor gave dingen zoals aansluiten bij het Boek van de Maand-team, de Paagman Podcast of op werkbezoek in het buitenland. 


Jouw werkrooster

We zoeken voor deze vacature nog een collega die flexibel inzetbaar is op dinsdag t/m vrijdag tussen 16.00 en 20.00 uur. Je exacte werkdagen bepaal je samen.

Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. We helpen je op weg en vertellen je alles wat je moet weten, zodat je snel zelf aan de slag kunt. We bieden je dus een gedegen inwerktraject. 

We zullen een gedegen inwerkprogramma voor je in elkaar zetten. Het is namelijk fijn als je zo snel mogelijk goed in het zadel zit!

Enthousiast?

Beantwoord je de drie vragen hieronder allemaal met ja? Dan zien we heel graag je motivatie en cv tegemoet: 

• Woon je binnen een straal van 30 kilometer van Leidschendam? 

• Ben je beschikbaar op de genoemde dagen en voor het genoemde aantal uur? 

• Ben je ervan overtuigd dat we goed bij elkaar passen?