Bar- en bedieningsbazen (20-38 uur)
In het café beginnen we rond een uurtje of half 9. Zodra je binnenkomt, zet je gelijk de muziek en sfeerverlichting aan. Onder het genot van een versgeperst glas jus d’orange maak je de koffiehoek klaar voor gebruik: lepeltjes, kopjes en schoteltjes – alles staat klaar voor de deuren opengaan. Als laatste leg je de kranten op tafel, die mogen bij een goede kop koffie natuurlijk niet ontbreken.
Vanaf een uur of negen druppelen de eerste gasten het Kicking Horse Café binnen voor een ontbijt of kop koffie. Tegen die tijd moeten de croissantjes en appeltaart dus al zijn afgebakken. Check? Dan is het tijd voor de mise en place. Want hoe beter je bent voorbereid, hoe kleiner de kans dat je met de lunch voor verrassingen komt te staan. Trouwens, heb je de havermelk al aangevuld?
Om twaalf uur is het showtime, en vliegen de lunchbonnen de printer uit. Soepel vertrekt ieder bord vanachter de bar naar z’n eindbestemming: bagel scrambled eggs voor tafel drie, twee tosti’s aan ’t raam – jij hebt het allemaal onder controle. De ene dag sta je achter de grill, de andere schuim je de melk voor de cappuccino’s of haal je een doekje over de tafels. Kortom: je bent een vliegende kiep die zich op elke plek in ons café thuis voelt.
Na de lunch check je met een scherpe fifo-blik alle voorraden, zowel in als buiten de koeling. Zo weet je niet alleen wat we nog in huis hebben, maar ook wat we moeten inkopen. Daarna is het boenen geblazen – álles glimt als je tussen vijf en zes de deur achter je dichtdoet. Dat scheelt trouwens: je avonden zijn van jou. Mééstal tenminste, want zo nu en dan organiseert Paagman een evenement na sluitingstijd en dan moeten we natuurlijk wel op je kunnen rekenen.
Check je profiel, dan weet je het zeker:
Dat je altijd gastvrij, netjes en beleefd bent, is voor jou een open deur.
Collega’s hoeven nooit je gedachten te lezen, want je bent glashelder in je communicatie.
Je hebt een toegankelijke uitstraling, en vindt nieuwe mensen op de vloer alleen maar gezellig.
Loopt er iets niet lekker? Jij laat je niet snel gek maken en houdt het hoofd koel.
Teamwork staat bij jou voorop; af en toe extra bijspringen als de nood hoog is, is voor jou geen issue.
Jij voelt je al vertrouwd met een dienblad en melkopschuimer, aangezien je horeca-ervaring hebt.
Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.
Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.
werken in de horeca en toch lekker je avonden vrij (op af en toe een evenement na);
trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk;
een flinke personeelskorting;
een salaris van € 14,11 per uur (vanaf 20 jaar) op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel;
een pensioenregeling;
bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de befaamde Paagman-kerstborrel.
Ons Kicking Horse Café is dagelijks geopend van 9.00 tot 18.00 en op zondag van 12.00 tot 17.00. Jouw werkdagen bepaal je samen met de Aanvoerder van het team. Je bent minimaal een dag in het weekend beschikbaar. En geen zorgen: we gooien je natuurlijk niet direct in het diepe. De eerste periode werken we je uitgebreid in, zodat je genoeg leert om zelf aan de slag te gaan.
Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in (de buurt van) Den Haag? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra flexibiliteit en inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!