Assistent Aanvoerder Bar Kicking Horse Café (24 uur)

Solliciteer nu

Assistent Aanvoerder Bar Kicking Horse Café (24 uur)

Het leukste aan werken in ons Kicking Horse Café? Zonder twijfel: de gezellige klanten. Er komen vooral veel vaste gasten over de vloer, die al jaren hun weg vinden naar onze boekhandel en de bar daarbij niet overslaan. Maar ook veel mensen die gewoon langskomen voor een goede kop koffie, lekkere lunch of diner voor twee. Als assistent neem je de dagelijkse aansturing van onze aanvoerder over. En maak je van ons café jouw tweede thuis.

Part-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

ZO ZIET JE WERKDAG ERUIT

Half negen, ready to rock and roll! Of nou: voordat de bar opengaat, moet je ‘m eerst nog even opstarten. Je zet de taarten klaar, snijdt de citroenen, start de koffiemachine op. En je maakt de kassa in orde. Voor een soepele samenwerking heeft iedereen in de bar een vaste taak: kassa draaien, koffiezetten of orders runnen. Jij bepaalt ’s ochtends wie waar staat.

Ok. Collega’s weten wat ze moeten doen en de eerste gasten komen binnen. Tijd om even met de aanvoerder te overleggen. Het wordt volgende week tropisch warm, en dus waarschijnlijk minder druk in het café. Hoe gaan jullie daarop inspelen? Het team wat inkrimpen ligt voor de hand. Je past het rooster aan en zet wat collega’s op stand-by. Dan heb je ineens een ingeving: we zetten gewoon een kraampje voor de deur! Draaien we toch nog wat omzet.

Terwijl het café volstroomt, komt de dagelijkse levering van onze groenteman binnen. Je piept ertussenuit om de spullen in te ruimen, fifo natuurlijk. Zolang ze zich in de bar redden zonder jou, neem je het ervan. Je trekt je even terug op kantoor om een ziekmelding te regelen en met de aanvoerder te overleggen over de inwerkdag van een nieuwe medewerker. Ook roep je de runner nog even bij je. Hij was de laatste weken wat stil voor zijn doen. Gaat alles goed?

Terug beneden vouw je wat servetten en snij je fruit bij, zodat alles vast klaarstaat voor de lunch. Dankzij je strakke pauzeplanning kunnen jullie de drukte tussen twaalf en twee goed aan. Voor jou is het een kwestie van meedraaien, maar tegelijk een oogje in het zeil houden. Vindt iemand z’n Chocomel niet heet genoeg en wil hij de manager spreken? Dan los jij het op. Staat er een flinke rij en hoor je iemand vijf freakshakes bestellen? Hulp is al onderweg!

Zodra het team weer compleet is, heb jij tijd voor klusjes. Producten bijvullen bijvoorbeeld ¬– alleen ’s ochtends al gaan er rustig drie sixpacks melk doorheen. Je trekt elke la, kast en koeling open, en vult aan vanuit het voorraadhok. Wat ontbreekt, bestel je. Heb je hier zelf geen tijd voor? Dan kun je het ook prima aan een collega overlaten. Zolang je maar zorgt dat het gebeurt.

Het loopt lekker door bij de bar. Net als je vieze vaat naar de keuken wilt brengen, steekt de kok vragend z’n hoofd om het hoekje. Klopt het dat die ene klant gember op z’n tosti wilt en de andere een donut bij z’n scrambled eggs? Weird maar waar, fijn dat hij het dubbelcheckt. En nu je hem toch spreekt: jullie zijn bijna door de schone espressokopjes heen.

Je dag zit er zo op. Nog even de kassa tellen en de avondla opmaken voor je collega’s die het overnemen. Morgen draai jij zelf deze late shift, wat betekent dat je onze gasten samen met een collega bedient van ons menu met twaalf gerechten. Voor nu: lekker naar buiten, tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Als rechterhand van de aanvoerder ben je altijd klaar om het roer over te nemen.

 • Met je commerciële blik bedenk je soms geniale ideeën om meer te verkopen.

 • Naast een groot verantwoordelijkheidsgevoel, heb je een natuurlijke autoriteit.

 • Een team aansturen en tegelijk vol meedraaien in de bar? Kom maar op!

 • Je barst van de positieve energie en zorgt voor een goede sfeer op de werkvloer. Zitten collega’s ergens mee? Dan kunnen ze altijd met je praten.

 • Ook ben je extreem servicegericht: je gaat tot het uiterste om onze klanten te helpen.

 • Onder druk presteer je uitstekend en je voelt je voor geen klus te groot.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • Diverse trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk. Wil jij doorgroeien in deze functie, bijvoorbeeld naar assistent? Welkom!

 • Een werkplek in een bruisende omgeving waar altijd veel gebeurt. 

 • Een salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel van minimaal €2.224,09 (indien je ouder bent dan 20 jaar)

 • Een uitstekende pensioenregeling zodat je kunt blijven genieten op je oude dag. 

 • Een flinke personeelskorting op alle producten die er bij Paagman te vinden zijn. 

 • Een reiskostenvergoeding indien je reisafstand meer dan 10 kilometer is, en minder dan 30 kilometer. 

 • Gedurende het jaar gave bedrijfs- en teamuitjes, zoals de Back2Work-barbecue en de Kerstborrel.

 • De mogelijkheid om in aanmerking voor veel toffe extra's zoals meedoen met de Paagman Podcast, het Boek van de Maand team of een werkbezoek aan het buitenland.

Je werkrooster

Ons Kicking Horse Café is dagelijks geopend van 9.00 tot 21.00 uur. Je werkt 24 uur per week, verdeeld over drie dagen: op maandag van 09.00 - 18.30, op woensdag van 10.00 - 18.30 en op donderdag van 08.30 - 17.00. Daarnaast kan het zijn dat je soms een uurtje eerder start of later stopt. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. De eerste weken werken we je fulltime in, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons in je motivatiebrief in ieder geval welke werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het bij Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!