Aanvoerder Magazijn

Solliciteer nu

Aanvoerder magazijn

Ons magazijn? Oh, dat is zoveel meer dan een opslagplaats. Zóveel meer dan de plek waar we onze artikelen in- en uitpakken. Het is de toegangspoort van onze producten, de schakel tussen boekhandel en buitenwereld, de machinekamer van ons schip... 

En o ja, het is ook de afdeling van Paagman die een nieuwe aanvoerder nodig heeft. 

Weet jij van aanpakken, kun je op je strepen staan en ben je niet bang voor deadlines? 

Dan maken we graag kennis met je.

Full-time · Frederik Hendriklaan 217, Den Haag

Zo ziet je werkdag eruit

Acht uur, Frederik Hendriklaan. Fijn, je teamgenoot heeft al koffie gehaald! Je start met het allerbelangrijkste: de planning. Daar valt of staat de dag mee. Om een strakke taakverdeling te maken, inventariseer je hoeveel bestellingen er vandaag binnenkomen en de deur uit moeten. Best een puzzel, want onze leveranciers en koeriers komen elk op een ander moment. En soms staan er onverwachts extra pallets op de stoep. Jij ziet erop toe dat iedereen zich aan de planning houdt en stuurt bij waar nodig.

Tijd voor het wekelijkse aanvoerdersoverleg. Spelen er zaken die mogelijk extra druk zetten op het magazijn? Dat is waar ook, de Kinderboekenweek komt eraan. En er is zojuist een grote zakelijke order binnengekomen waar volgende week extra inpakhanden voor nodig zijn. Staat genoteerd!

Terug op je werkplek, waar het grote sorteren kan beginnen: welke boeken zijn bestemd voor de winkel en welke moeten naar klanten worden verstuurd? Samen met je team pak je alle dozen uit en scan je de items in, zodat ons systeem precies weet wie-wat-waar. Tussendoor zoek je constant contact met andere afdelingen. Ontbreekt er iets of is het kapot? Even bellen met Inkoop. Is de chauffeur nog niet terug? Je hebt de telefoon al aan je oor. Wat doen die lege dozen daar in de hoek? Je houdt je collega’s scherp en stemt alles af, zodat je problemen van mijlenver ziet aankomen.

Na de lunch zijn de overige orders aan de beurt. In het magazijn hangt een groot scherm dat alle inkomende webshopbestellingen laat zien. Zo eentje als bij McDonald’s, maar dan met boeken in plaats van Big Macs. Jullie volgende deadline is om half vijf, dan moet het scherm leeg zijn. Dat is flink aanpoten, want er komen dagelijks zo’n paar honderd bestellingen binnen. Met uitschieters richting de duizend, bijvoorbeeld als de avond ervoor op televisie een boek is besproken. Op zo’n piekdag sta je er natuurlijk niet alleen voor – we doen het met z’n allen, maar jij moet die ‘allen’ wel mobiliseren. Dat betekent dat we een beroep doen op je organisatietalent en natuurlijke autoriteit. Maar ook dat je jouw werk op de eerste plaats moet zetten: je bent behulpzaam waar het kan, maar streng waar het moet.

De dag zit er bijna op, maar niet alle orders zijn verzendklaar. Je bikkelt nog even door totdat het af is, anders stapelt het werk zich op. Is de enveloppenkast bijgevuld, het karton weggebracht en een bezem door het magazijn gehaald? Top, tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Een klein team aansturen én vol meedraaien in de operatie? Kom maar op.
 • Je beschikt over natuurlijke autoriteit – je bent een fijne en eenvoudig benaderbare collega, maar laat je niet voor andermans karretje spannen.
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en trekt op tijd aan de bel als dingen misgaan.
 • Mari Kondo is je spirit animal: een schone werkplek zorgt voor een opgeruimde geest! Je vindt het belangrijk dat er gestructureerd gewerkt wordt, en spreekt collega’s hier zo nodig op aan.
 • Ook ben je erg servicegericht: je gaat tot het uiterste om onze klanten te helpen.
 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels.
 • Ervaring met magazijnwerk is niet nodig, ervaring met leidinggeven wel.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij ‘n steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk
 • salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel
 • een pensioenregeling en collectieve zorgverzekering
 • personeelskorting

Je werkrooster

Je werkt 40 uur per week, elke doordeweekse dag van 8.00 tot 16.30 uur. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. De eerste twee weken werken we je fulltime in, zodat je snel zelf aan de slag kunt.

Enthousiast?

Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons in je motivatiebrief in ieder geval welke werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het bij Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra inzetbaarheid van onze medewerkers. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!