Aanvoerder boekhandel Westfield Mall of the Netherlands (32-38 uur)

Solliciteer nu

Aanvoerder boekhandel Westfield Mall of the Netherlands (32-38 uur)

Wil jij een team aansturen en tegelijk vol meedraaien in onze boekwinkel? Dan wordt dit misschien wel een nieuw hoofdstuk in jouw carrière! In onze vestiging in de Westfield Mall of the Netherlands zoeken we een enthousiaste en goed georganiseerde aanvoerder. Een teambuilder met een feilloos verkoopinstinct, die de wereld samen met ons verder aan het lezen krijgt.

Full-time · Westfield Mall of the Netherlands, Liguster 36, Leidschendam

Zo ziet je werkdag eruit

Vandaag start je op de Fred – onze hoofdvestiging op de Frederik Hendriklaan. Hier komen wekelijks alle aanvoerders bij elkaar, je collega van team Kassa, team Kinderboeken, team Kicking Horse Café, en alle andere leidinggevenden. Hoe is het afgelopen week gegaan? Zijn er boeken, promoties of evenementen waar jullie deze week rekening mee moeten houden? Heeft iemand nog hulp nodig?

Eenmaal in je eigen winkel, stuur je de rest van de dag jouw team van zo’n zes mensen aan. Met een kop koffie erbij check je hoe het met iedereen gaat. Je verdeelt de dagtaken: iemand bij de deur, twee achter de kassa. En wie pakt de nieuwe boeken uit? Aan de slag!

Je wilt net een kar met voorraden opruimen, als een mevrouw vraagt waar ze de kookboeken kan vinden. Dan houdt een andere klant je staande: hij is op zoek naar een specifieke reisgids, maar herinnert zich de titel slechts half. Je parkeert je kar en speurt met hem mee in de computer… Bingo! Oh, je wordt gebeld – een collega van onze zakelijke afdeling wil weten of die grote order met kantoorartikelen al klaarstaat. Die voorraden moeten maar even wachten…

Als aanvoerder heb je een belangrijke taak: focussen op verkoop. Dat doen we bij Paagman door medewerkers zelf verantwoordelijk te maken voor de resultaten. Elke week gaat je team aan de slag om iets meetbaar te veranderen. Bijvoorbeeld displays anders inrichten, een nieuwe collectie bestellen, alle communicatie op één titel richten of juist een thema kiezen. De ideeën bedenken ze zelf, jij begeleidt alleen.

Dankzij je strakke pauzeplanning kunnen jullie de drukte tussen twaalf en twee goed aan. Voor jou is het een kwestie van meedraaien, maar tegelijk een oogje in het zeil houden. Gelukkig heb je een assistent die veel vragen opvangt. Dan komt de directeur langs voor jullie vaste overleg. Je vertelt welke verkooptechnieken je team deze week heeft getest. Verder is er ruimte om lopende zaken te bespreken: van voortgangsgesprekken met collega’s tot de losse plint naast de ingang.

Je bent continu alert op potentiële bestsellers, daarom hou je krant, radio en tv scherp in de gaten. Die nieuwe titel die gister werd besproken bij Khalid & Sophie? Die heb je ’s avonds direct besteld. Zijn alle inkomende orders uitgepakt en ingeruimd? Zien de schappen er netjes uit? Wacht, waar is je kar? Je assistent had een kwartiertje over en heeft de boeken vast weggezet. Fijn, zo’n team dat altijd voor elkaar klaarstaat. Je springt bij achter de kassa, zodat de rest de boel kan rechttrekken. Tot morgen!

Pas jij bij Paagman?

Check je profiel, dan weet je het zeker:

 • Je bent gek op boeken en staat te springen om je (verder) te ontwikkelen in het boekenvak.
 • Je hebt eerder leidinggegeven in de retail, het liefst in een boekwinkel.
 • Naast een sterk verantwoordelijkheidsgevoel, heb je een groot hart voor de zaak.
 • Je hebt een commerciële blik en kunt goed omgaan met cijfers.
 • Nieuwe computersystemen heb je snel onder de knie en kennen voor jou geen geheimen.
 • Je hebt een frisse, toegankelijke en positieve uitstraling.
 • Zitten collega’s ergens mee, dan kunnen ze altijd met je praten.
 • Je bent integer en eerlijk, kortom: een prettig mens om mee te werken.
 • Ook ben je extreem servicegericht: je gaat tot het uiterste om onze klanten te helpen.
 • Planning in de war geschopt? Ook bij hectiek hou jij het hoofd koel en hak je snel knopen door.
 • Je spreekt vlekkeloos Nederlands en goed Engels.

Hier kun je op rekenen

Paagman is een zelfstandig, onafhankelijk familiebedrijf met meer dan honderd enthousiaste collega’s die één ding gemeen hebben: de drive om keihard te werken. Zo maken we dagelijks onze klanten blij – én onszelf. Je stapt aan boord van een team van gedreven, ambitieuze en betrokken professionals, waarin gelijkwaardigheid vooropstaat. Geen dag is bij ons hetzelfde, behalve dat het een kans is om het beter te doen dan gisteren. Dat proberen we elke dag opnieuw, waarbij we ook veel lol hebben.

Heb je een goed idee? Neem het initiatief, dan volgen we je. Want als onderdeel van Paagman krijg je niet alleen verantwoordelijkheid, we geven je ook de ruimte om daar iets mee te doen. Een baan met impact bovendien, want met elk boek dat we verkopen, draag jij een steentje bij aan de ontwikkeling van de maatschappij.

Verder bieden we je:

 • trainingen en opleidingen om je te laten groeien, zowel professioneel als persoonlijk

 • salaris op basis van de cao Boek- en Kantoorvakhandel. Je kunt een salaris van minimaal € 2.092,17 (op fulltime basis) verwachten als je start, waarbij we rekening houden met jouw kennis en ervaring. Naarmate je je ontwikkelt, groeit jouw salaris met je mee.

 • een pensioenregeling

 • een flinke personeelskorting

 • een tekenbonus na 6 maanden dienstverband van € 2.500,-- bruto

 • de mogelijkheid om – na de inwerkperiode - 4 dagen in de week te werken

Je werkrooster

Je werkt van dinsdag tot en met zaterdag. Onze winkel in de Westfield Mall is open van 10.00 tot 20.00 uur. Meestal start je voor openingstijd, maar als het nodig is, pak je ook weleens de avondshift. Natuurlijk gooien we je niet direct in het diepe. De eerste periode werken we je fulltime in, zodat je genoeg leert om zelf aan de slag te gaan.

  Enthousiast?

  Ben je ervan overtuigd dat we bij elkaar passen en woon je in de buurt? Dan kijken we uit naar je sollicitatie. Vertel ons in je motivatiebrief in ieder geval welke relevante werkervaring je hebt, per wanneer je beschikbaar bent en wat je vakantieplannen zijn. Rondom de (kinder)boekenweek, back to school en kerst is het voor Paagman hoogseizoen en rekenen we op extra flexibiliteit en inzetbaarheid. Vergeet niet een recente foto bij te voegen. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!